Over mij


Mijn naam is Patricia van der Maden. Al 33 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Deskundig en persoonlijk advies over hypotheken, consumptief krediet, pensioenopbouw en verzekeringen in Veldhoven e.o.

Naast uiteraard de nodige Wft diploma’s ben ik ook in het bezit van een keurmerk Erkend Financieel Adviseur (www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl) en Adviseur Duurzaam Wonen (www.adviseurduurzaamwonen.nl). Dat geeft toch net dat beetje extra vertrouwen dat u aan het juiste adres bent. U wilt als klant toch graag een financieel adviseur die haar kennis en kunde op peil heeft en houdt? Deze erkenning wordt namelijk alleen aan die adviseurs toegekend die zich bewezen hebben voldoende ervaren en deskundig te zijn. Stichting Erkend Hypotheekadviseur controleert voortdurend of ik op de hoogte ben van belangrijke ontwikkelingen op mijn vakgebied en of ik het opleidingstraject blijf volgen. Daarbij bent u verzekerd van een hoogwaardig compleet financieel advies dat niet alleen een losse hypotheek of verzekering betreft, maar het volledige financiële plaatje. Nu en in de toekomst. En dat laatste wordt gewaardeerd door mijn klanten!

U bent van harte welkom in mijn adviespraktijk aan de Burgemeester van Hoofflaan 165 te Veldhoven. Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen kan worden, adviseer ik u altijd even een afspraak te maken. Ook kom ik graag bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving. Makkelijk toch? Ook omdat u dan alle informatie direct voorhanden heeft om een goed advies te kunnen maken. Zorgvuldig worden uw gegevens geanalyseerd en het advies zal altijd passend zijn bij uw kennis, ervaring en wensen, maar bovenal uw budget!